-->

Türk Müzik Endüstrisi Deşifre Oldu

Türk Müzik Endüstrisi Deşifre Oldu

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE VE MARKETLERDE NEDEN MÜZİK ÇALINIYOR?

???

Bilinçaltına Yönelik Etkileme Yöntemleri

Amerikayı kuran masonlar

Amerikayı kuran masonlar

Zihin Kontrolü

Zihin Kontrolü

İllüminati Gerçeği

İllüminati Gerçeği

Backmasking [Arka Planı Perdeleme]:

Backmasking [Arka Planı Perdeleme]:


Buda subliminal mesaj gibi şarkı içine yerleştirilen bir mesaj tekniğidir. Fakat arada şöyle bir fark var.. Hatırlarsanız Subliminal mesaj: insanların beynini yıkamak, programlamak için kullanılan bir teknikti.. Backmasking ise; sadece müritlere yani yakın takipçilerle iletişim kurmak için kullanılıyor. Tekniğin uygulanışı şu şekilde: mesaj şarkıya tersten dinlendiğinde anlaşılacak şekilde yerleştiriliyor. Daha iyi anlaşılması için ABD’li müzik araştırmacısı Jeff Milner’in ne dediğine bakalım: 


"Yapılan işe müzik endüstrisinde "back-masking" (arka planı perdeleme) deniliyor. Besteci önce asıl söylemek istediklerini aynen şarkı söyler gibi banda okur. Sonra bunları tam tersten tekrar tekrar dinleyerek, o gizli cümleleri elde edebilmek için ne tür bir güfte yazması gerektiğini tesbit eder. İstediği sesleri veren söz dizinlerini sabırla oluşturup okuduğunda ise parça artık geriye doğru her çalınışında bu tür propagandist bölümler içerecektir. Buradaki amaç mesajı geniş kitlelerle değil, yalnızca mürit düzeyine ulaşmış olan sıkı takipçilerle paylaşmaktır. Yani, tıpkı Ortaçağ'ın ürkütücü okültist grupları gibi fanatik hayranlarıyla bir tür tarikat ilişkisi içindeler. En sevdikleri arka plan nakaratı ise 'natas'tır. Yani, şeytanın İngilizce tersten yazılışı.”

Ve şunu da unutmamak gerekir ki tersten konuşma tekniği büyük ihtimalle kabalada yer alan en önemli öğretilerden bir tanesidir. Aleister Crowley tüm müritlerine tersten konuşmanın şeytanın dili olduğunu ve herkesin öğrenmesi gerektiğini söylemiştir. Bu tekniği şarkılarında kullanarak şeytana övgüler yağdıran birçok sanatçı var. Hatta bu sebepten dolayı yargılananlar bile var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder